fbpx

PERSONVERN REGLER

Når du bestiller tjeneste fra InoXo Regnskap AS eller registrerer deg på vår side, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

InoXo Regnskap AS er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bestilling av våre tjenester på våre hjemmesider. InoXo Regnskap AS følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Opplysninger du selv oppgir

(Navn, Adresse, postnr.,by, kjønn, fødselsår, e-post og telefonnr.)

Opplysninger vi henter fra offentlige registre

Når du gir oss tilgang til offentlige registre som Altinn hvor InoXo Regnskap utfører tjenester for deg privat eller ditt selskap tilgjengelig gjøres informasjon som: adresse, personnummer, kjønn, familiære forhold etc. fra offentlige registre.

Opplysninger vi samler inn om din bruk av https://www.Inoxo.no

Hvor lagres informasjonen?

Informasjonen lagres i våre databaser.
Informasjon fra andre kilder
I de tilfeller vi har behov for å komplettere vår informasjon slik at vi kan tilby våre kunder den best mulige service, henter vi dette fra tredjeparter som hjelper oss til å forbedre tjenestene våre.

Hva brukes informasjonen til?

Vi jobber hele tiden for å gi deg en god tjeneste fra Inoxo Regnskap AS og her er de viktigste formålene vi bruker personopplysninger til:

Deles informasjonen med andre?

Nei, informasjonen blir kun brukt av Inoxo Regnskap AS.

Sletting av personopplysninger

Vi har rutiner for sletting. Du kan også be om å få fjernet opplysninger vi har om deg. Dette gjøres meget enkelt med å ringe (94 011 600) eller sende oss en epost (post@Inoxo.no). InoXo Regnskap AS følger helt og fult personopplysningsloven.
Bytt regnskapsfører i dag!

Vi dekker dine flyttekostnader til en verdi av 10.000,-