fbpx
Financial control Inoxo

Økonomistyring

Effektiviser bedriften med InoXo Regnskap AS

InoXo Regnskap med Visma Business og eAccounting gjør det mulig å effektivisere en rekke arbeidsprosesser i bedriften din. Du automatiserer de manuelle rutinene, reduserer ressursbruken, øker kvaliteten, og får du bedre oversikt over kostnadene.

Visma Business og eAccounting er laget slik at det skal være enkelt å utvide økonomi- og logistikksystemet med mye annen smart funksjonalitet innen salg og kundedialog, og innen lønn og personal. Automatiserte rutiner for innkjøp, dokumentflyt, reiseregninger, rapportering, ferier og fravær er bare noen av mulighetene.

Med fokus på automatisering og effektivitet skaper Visma Business og eAccounting nye muligheter for tusenvis av virksomheter. Regnskapssystemet hjelper bedriften din med å redusere svinn, identifisere lønnsomme trender og maksimere inntektene.

Lett å tilpasse til din virksomhet

Visma Business og eAccounting kombinerer den nyeste databaseteknologi og Windows brukergrensesnitt, noe som betyr et nesten ubegrenset samspill med systemene du allerede har. Det er også enkelt å utvide regnskapssystemet med funksjoner for blant annet kundehåndtering (CRM), kasseløsning, fakturering, time- og prosjektstyring, e-handel og lønn. Og det er enkelt å integrere nye forretningsmoduler etter hvert som virksomheten din vokser.

Skreddersydde bransjeløsninger

Visma Business og eAccounting kan leveres med bransjespesifikke løsninger som sørger for at du får størst mulig avkastning på investeringen.

Ta kontakt

Vi svarer deg innen 24 timer!