fbpx
Timeregistrering-pa-Web Inoxo

Timeregistrering på web

Timeregistreringen gir deg full kontroll over både arbeidet og fakturerbar tid. Samtidig hjelper programmet deg med å holde orden på løpende oppdrag, prosjekter og intern arbeidstid. Med webregistrering har en medarbeider mulighet til å registrere timer og utlegg på sitt firma også via internett.

Et brukervennlig og profesjonelt lønnssystem, for mindre bedrifter, som dine ansatte vil elske. Hold deg oppdatert med en løsning som forenkler alle interne lønnsprosesser. Si farvel til papirarbeid, få oversikt og ta kontroll med et system som du har tilgang til på alle enheter- når du ønsker det.Før lønn selv eller i samarbeid med din regnskapsfører. Gi alle ansatte brukervennlige verktøy. Med et online lønnssystem kan du bruke din tid på det du er best til.

Spar tid med forenklede prosesser

En brukervennlig og profesjonell løsning for ledere og medarbeidere. Jobb smartere, bruke mindre tid på lønnsprosessene og ha full kontroll.

Fravær

Ansatte søker om ferie og registrerer sykefravær på nett og mobil. Ledere godkjenner forespørsler når som helst og hvor som helst. Hold styr på den ferien du har igjen, og få oversikt over alt fravær.

Timeregistrering

Jobber du timebasert? Oppdater timene på mobilen. Overtid? Oppdater timene fra skrivebordet. Alle relevante data sendes automatisk inn i lønnssystemet.

Utlegg

Føring og godkjenning av utlegg og reiseregninger har aldri vært enklere. Send inn utlegget så snart betalingen er fullført ved å ta et bilde av kvitteringen med mobilen.

Lønn

Få full kontroll over de ansattes utgifter, fravær og ferie med en løsning som du har tilgang til hele døgnet. Sørg for korrekt utbetaling av lønn hver gang.

Bankintegrasjon

Når lønnsprosessen er fullført, sendes det automatisk melding til banken for utbetaling.

Altinn

Løsningen sender automatisk A-melding direkte til Altinn når du kjører lønn.
Ta kontakt

Vi svarer deg innen 24 timer!